Presentació exposició "Lo Niu, poesia d'hui, d'avui"

La mostra es podrà veure a Lo Pardal fins al gener de 2023

DIMARTS 11 OCTUBRE 2022

Els resultats dels tres projectes artístics de la primera residència de creació ‘Lo Niu' es poden veure en format exposició a Lo Pardal. El passat 8 d'octubre, dins el marca de la Fira del Torró i de la Xocolata a la Pedra, es va fer la inauguració de les obres que es podran veure fins al mes de gener a Lo Pardal. 

Els projectes que es mostren són: ‘Jo, poema', d'Alba Sánchez-Fortún i Laia Rausi; ‘La poesía escondida y el juego nuevo' de Luis Abadi; i ‘Històries de la incomunicació', de Joan Codina.

La residència de creació Lo Niu' ha estat organtizada per Lo Pardal- Fundació Guillem Viladot i l'Ajuntament d'Agramunt. Un dels objectius d'aquesta residència artística, era demostrar la vigència de l'obra de Viladot, de la qual parteixen els projectes artístics creats.

A banda de l'exposició, la Fundació Joan Brossa, també se sumarà al projecte fent una publicació sobre la mateixa. Així doncs, gràcies a la col·laboració de la Fundació Joan Brossa Centre de les Arts lliures, s'editarà un llibre on quedaran recollides les seves experiències i on es mostraran diversos conceptes transversals dels processos creatius realitzats.

 

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges